• Polen Bio (Ecologic) poliflor uscat STOC EPUIZAT

  • Sale!
   Polen bio (ecologic) uscat
  • De la:15 lei440 lei 12 lei416 lei

    Polen poliflor uscat BIO (Ecologic)

   Produs natural recomandat de BIO Romania

    

    

     1 borcan 120g= 15 RON /buc 2 borcane 120g = 14 RON /buc  4 borcane 120g= 13 RON /buc  8 borcane 120g= 12 RON /buc
   1 borcan 500g= 55 RON /buc 2 borcane 500g = 54 RON /buc  4 borcane 500g= 53 RON /buc  8 borcane 500g= 52 RON /buc

   Alegeti cantitatea dorita si apoi dati click pe “Adauga in cos”. Daca doriti sa mai comandati si alte produse, intrati pe paginile lor si adaugati-le in cos. Dupa ce terminati de comandat, dati click pe  „Finalizeaza comanda” (in partea de sus). Veți plăti ramburs la primirea pachetului. Livrare gratuita oriunde in tara prin curier rapid la comenzi peste 300 RON.

    

   Șterge selecția

  Polen Bio (Ecologic) poliflor uscat

  Polen Bio (Ecologic) poliflor uscat- pret redus in functie de cantitatea comandata.

  Produs natural recomandat de Bio Romania. Garantia calitatii.

  Polen Bio (Ecologic) poliflor uscat ambalat in borcane de 120 grame sau 500 grame.

  Stupina este situata in padure, pe Valea Gladnei, la poalele Muntilor Poiana Rusca.

  Pe raza de zbor a albinelor nu exista nicio sursa de poluare industriala sau agricola.

  Nu exista nicio fabrica sau alta unitate industriala care sa polueze, stupina fiind amplasata la 30 Km de Lugoj.

  In zona nu se cultiva floarea soarelui sau rapita si nu sunt culturi de plante tehnice care sa fie tratate cu pesticide.

  Principalele surse de polen sunt florile de : salcie, papadie, paducel si alte flori ale copacilor din padurea care inconjoara stupina precum si flori din flora spontana. Astfel, puntem garanta ca tot polenul recoltat de albine este polen bio (ecologic).

  Polenul este uscat la temperatura mai mica de 40 de grade Celsius pentru a nu-si pierde proprietatile curative. Procesul de uscare dureaza

  72-96 de ore.  Dupa ce este uscat, polenul se ambaleaza in borcane de sticla de 120 grame sau 500 de grame. Consideram ca ambalajul de sticla este mult mai potrivit decat oricare altul din material plastic (caserola, punga etc), cu atat mai mult cu cat este vorba de polen bio (ecologic).

  Uscarea polenului se realizeaza in tavi de inox alimentar. Ambalam polenul imediat dupa uscare. Astfel, nu exista pericolul de a absorbi umiditate din atmosfera sau de a fi contaminat.

  Administrarea de polen bio (ecologic) uscat este recomandata ca si tratament complementar in diferite actiuni, dar si preventiv, mai ales pentru cei care au un program foarte incarcat si se impune o suplimentare a aportului de vitamine, minerale si enzime.

  Polenul uscat se poate consuma in amestec cu miere, iaurt, salata de fructe, frisca, lapte (rece). Doza recomandata este 15-50 grame pe zi.

  Acord Bio Romania-Polen crud

   

  Greutate 0.3 kg