• Pachet tratament Parkinson

  • Sale!
   Tratament naturist Parkinson
  • De la:200 lei600 lei

   Pachet tratament Parkinson

    Produse naturale recomandate de BIO România

   Doza pentru o luna :

   • 150 grame lăptișor de matcă pur
   • 120 grame polen crud
   • 250 grame miere de pădure

   Alegeți cantitatea dorita din meniul ” Perioada de tratament” de mai jos ( o luna, doua luni sau trei luni) si apoi dați click pe “Adaugă în cos”. Dacă doriți să mai comandați și alte produse, întrați pe paginile lor și adaugați-le în coș. După ce terminați de comandat, dați click pe  ”Finalizează comanda” (în partea de sus).

   Livrare gratuita prin curier rapid la comenzi peste 300 RON in localitatile din reteaua Fan Courier.

   Clear selection
   SKU: Tratament Parkinson. Category: .

  Pachet tratament Parkinson

  Produse naturale recomandate de Bio Romania

   

  Tratament naturist Parkinson. Tratament Parkinson fără efecte adverse.

  Medicii germani și francezi au raportat că lăptișorul de matcă pare să oprească procesul de îmbătrânire a creierului. Doctorul german H. W. Schmidt a constatat că acesta are un efect reversibil asupra simptomelor datorate degenerescenței senile. În unele cazuri, boala Parkinson poate fi ameliorată, lăptișorul de matcă fiind recunoscut pentru reducerea sau chiar eliminarea tremorului parkinsonian. Aportul regulat de cantități mari (4,2 – 5,6 g) de lăptișor de matcă poate chiar să transforme această boală într-o afecțiune cu caracter reversibil. Lăptișorul de matcă este, de asemenea, suplimentul nutritiv ideal pentru persoanele care au suferit un accident vascular cerebral. Acest lucru se datorează faptului că oferă o multitudine de substanțe nutritive necesare pentru vindecarea țesutului cerebral.

  Lăptișorul de matcă este singurul compus natural care conține acid 10-hidroxi-2-decenoic. Cele mai recente cercetări efectuate în Japonia au demonstrat faptul că acest acid are proprietatea de a stimula celulele stem, ba mai mult, s-au constat ameliorări asupra neuronilor, despre care până acum se știa ca nu se pot regenera.

  Polenul crud, datorită conținutului său bogat de vitamine, minerale, enzime și antioxidanți, este un bun trofic pentru creier. Administrat în amestec cu miere, ajută în combaterea depresiei și a anxietății și reglează digestia.

  Tratament naturist Parkinson- Doze și mod de administrare

  Tratamentul este simplu dar de lungă durată. Se administrează zilnic, înainte de micul dejun, în cure de 3 luni cu pauze de o lună între ele.:

  -lăptișor de matcă- 5 grame/zi

  – o cană de 250 ml cu următoarea compoziție: o linguriță rasă de miere de pădure (7-8 grame), o linguriță rasă de polen crud (4 grame), o linguriță de zeamă de lămâie proaspătă, apă.

  Lăptișorul de matcă se administrează sublingual . De asemenea, puteți folosi o linguriță din lemn sau plastic (NU metalică!). Dacă nu suportați gustul lăptișorului de matcă, îl puteți adăuga în compoziția de mai sus.

   

  Tratament naturist Parkinson- Durata tratamentului

   

  Durata tratamentului este direct proporțională cu stadiul de evoluție a bolii. Astfel, unui bolnav aflat în faza de debut a bolii i se va administra acest tratament pentru o perioadă mai scurtă de timp, iar un bolnav de Parkinson aflat în stadiu avansat va ține o cură mai lungă. În general, după o cură de 6-12 luni se trece la o cură de întreținere în care se administrează jumătate din cantitățile prezentate mai sus. În cazuri severe sau dacă se urmărește o ameliorare mai rapidă a simptomelor, se aplică o terapie de șoc cu o schemă specială de tratament. În cazul în care vă încadrați în această categorie, vă rugăm să ne contactați pe email.

  Foarte important:

  – lăptișorul de matcă trebuie să fie crud, neprelucrat termic sau chimic, achiziționat direct de la producător;

  -lăptișorul de matcă se păstrează la frigider. Nu folosiți ustensile de bucătărie metalice (linguri, lingurițe) la administrare.

  -polenul crud și mierea de mană trebuie să fie naturale, raw, neprelucrate termic, să nu fie contaminate cu pesticide, insecticide etc.

  Acord Bio Romania-Polen crud

   

  Acord miere de albine Bio Romania

  Greutate kg
  Perioadă tratament

  o luna= 235 lei (209 lei + 26 lei taxe curierat), doua luni (economisiti 60 lei) = 205 lei/ luna (410 lei + ZERO taxe curierat), trei luni (economisiti 105 lei) = 200 lei/ luna (600 lei + ZERO taxe curierat)

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Be the first to review “Pachet tratament Parkinson”