• Laptisor de Matca Pur

  • Sale!
   Laptisor de matca 50 g
  • De la:63 lei252 lei 60 lei240 lei

   Laptisor de matca pur

   Producator: RAICA CRISTIAN-OCTAVIAN I.I.

   Produs natural 100%, neprelucrat termic sau chimic. Nu contine urme de insecticide, pesticide sau antibiotice. A se pastra la frigider. Dati clic pe „Alegeti o optiune” pentru a alege gramajul borcanului si respectiv numarul de borcane apoi introduceti produsul in cos ( Adauga in Cos). Daca mai doriti sa comandati si alte produse dati clic pe paginile lor si introduceti produsele in cos. Apoi, dati clic pe finalizeaza comanda, in partea de sus a paginii. Livrare gratuita oriunde in tara prin curier rapid la comenzi peste 300 RON.

    

   Șterge selecția
   SKU: laptisordematca. Category: .

  Laptisor de matca pur

  Pentru a intelege mai bine efectul terapeutic al laptisorului de matca, vom incerca sa explicam pe scurt ce este si la ce foloseste acesta.

  Laptisorul de matca este o substanta secretata de catre albinele doici.  In primele 3 zile, cand sunt in stadiul de puiet larvar, TOATE albinele dintr-un stup sunt hranite cu laptisor de matca. Dar matca (regina) este hranita cu laptisor de matca pe perioada intregii sale vieti. Deci, daca toate albinele aflate in stadiul larvar sunt hranite doar timp de 3 zile cu laptisor de matca, regina familiei, care este tot o albina, este hranita toata viata cu laptisor de matca.

  Diferenta?

  Albinele traiesc in medie 40 de zile. Matca traieste in medie 4 ani!  

  Cercetatorii japonezi au descoperit faptul ca aceasta minunata substanta are proprietati curative de exceptie. Se recomanda ca tratament adjuvant in depresie, depresie postnatala, diabet, oboseala cronica, Parkinson, Alzheimer.

   

  Opinii

  Nu există încă recenzii.

  Fii primul care scrie un comentariu “Laptisor de Matca Pur”