Urgent Curier

Livrare si plata

 

Livrare si plata

Livrarea

Livrare gratuita la comenzile peste 300 lei in localitatile din reteaua Urgent Cargus. In cazul in care locuiti in zona rurala, la comenzi peste 300 lei veti achita doar contravaloarea kilometrilor suplimentari (2 lei/ km suplimentar)

La comenzi mai mici de 300 lei , costul taxelor de curierat, pentru localitatile aflate in reteaua Urgent Cargus, este de 26 RON/ primul Kg + 2 RON/ fiecare Kg suplimentar. Astfel, pentru un pachet care cantareste 2 Kg, de exemplu, veti plati 26+2= 28 RON. Deoarece stupina noastra se afla la 35 Km de Lugoj, curierul vine la noi doar o data pe saptamana. Astfel, pentru comenzile efectuate si confirmate pana duminica la ora 18.00, curierul ridica pachetele in fiecare luni si le livreaza la adresa clientului a doua zi sau, in cazuri exceptionale, in maxim 48 de ore.

Taxele de curierat se calculeaza dupa finalizarea comenzii. 

 La calculul taxelor de curierat se insumeaza atat greutatea neta a produselor comandate cat si cea a ambalajelor (borcane, cutii etc). Inainte de a livra comanda va vom suna pentru confirmare si va vom transmite suma totala de plata.

Plata

Exista doua optiuni de plata:

  • Prin banca (Internet banking sau depunere la BRD).  Daca selectati aceasta optiune, in maxim 24 de ore dupa ce comandati online va vom trimite factura proforma pe email. Comanda va fi livrata dupa ce vom primi confirmarea platii.
  • RAMBURS- Veti plati contravaloarea produselor comandate + costul transportului la primirea pachetului